Vols oferir una experiència?

Un projecte que aposta per un entorn de turisme responsable i sostenible

Tens una experiència turística?

Dóna d’alta el teu servei turístic a Barcelona Green Bites, nosaltres ens encarreguem de difondre la teva experiència pel món.

Com funciona?

1

Registra

Amb un procés molt senzill, registra el servei que vols oferir.

2

Valida

Rep la validació per part de Barcelona Green Bites després d’una revisió exhaustiva de la informació.

3

Guanya

Comença a generar beneficis gràcies al posicionament, a la promoció, al blog i a la publicitat gratuïta.

Com oferir la teva experiència

Descarrega el Compromís de Sostenibilitat d'Empresa

PAS 1. Registra la teva experiència turística

El procés és molt senzill, tan sols hauràs de registrar el teu servei seguint els passos del procés d’alta. Et sol·licitarem les dades bàsiques de la teva empresa i els detalls del Servei que vols oferir a la nostra web. És imprescindible que confirmis el teu compromís per la sostenibilitat turística, així com que firmis el compromís per la sostenibilitat turística de les nostres empreses col·laboradors, per a formar part de la nostra comunitat.

PAS 2. Aconsegueix la validació per part de Barcelona Green Bites

Estudiarem la teva sol·licitud com més aviat millor i contactarem amb tu per a finalitzar l’alta. A Barcelona Green Bites treballarem per a donar visibilitat als teus serveis, de manera que augmentin les teves reserves.

PAS 3. Comença generar guanys i a gaudir de formar part de la nostra comunitat

Barcelona Green Bites vol ser la primera plataforma especialitzada en serveis turístics responsables i sostenibles de l’àrea urbana de Barcelona. Comptar amb el major nombre de col·laboradors compromesos amb la sostenibilitat, ens permetrà donar major visibilitat i posicionar a internet als més petits i als no tan petits. Volem convertir-nos en el millor aparador del teu negoci i la nostra destinació a internet, t’apuntes?