[google-translator]

TURISME RESPONSABLE I SOSTENIBLE

El turisme responsable busca minimitzar els impactes negatius en el sistema, l’economia, la societat i la cultura del lloc on es desenvolupa l’activitat turística, no només des del punt de vista del viatger sinó tenint en compte també els negocis o institucions implicades en la oferta i promoció d’aquests serveis.

Turisme responsable i sostenible

Manifest del Viatger Responsable

A Barcelona Green Bites t’ajudem perquè facis de la teva visita a Barcelona una experiència memorable i única, gaudint de vivències irrepetibles gràcies als impactes positius que generes. La nostra prioritat és que gaudeixis d’una experiència urbana autèntica respectant la cultura, la societat local i el medi ambient.

Allotjaments sostenibles

Allotjaments sostenibles

Allotjaments responsables amb el medi ambient en funció de la seva ubicació, dels materials amb què estan construïts o del tipus i ús de les energies. Cases rurals que funcionin amb energia solar, hotels que redueixin el consum d’aigua o cabanyes bioclimàtiques, entre d’altres.

Respecte medi ambient

Respectem el medi ambient

Et convidem a descobrir, gaudir i respectar el nostre territori fent turisme d’una manera ètica i sostenible. Estem absolutament sensibilitzats cap el respecte i la protecció del medi ambient, no degradem l’ecosistema de la zona, els espais naturals, i la fauna i flora.

Contribuir economia local

Contribuir amb l’economia local

Partidaris de consumir productes i serveis propis de la zona i que dinamitzin l’economia. Restaurants amb productes autòctons i de proximitat, souvernis d’artesania i gaudir de festes i tradicions locals.

Hotels i Hostels

Descobreix els millors allotjaments per a un turisme sostenible i responsable

Allotjaments

Idees per a inspirar-te

Les millors idees per a inspirar-te i viure les experiències més sorprenents

Packs

Activitats

Les millors activitats per conèixer la ciutat respectant el medi ambient

Activitats culturals

Transport

Aprofita les millors solucions en transport ecològic i sostenible

Transport

COMENTARIS D’ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS