from €247,00
Book Now

PACK MAR: 1 Nit per a 2 Persones

La Barceloneta, Barcelona, Spain
Not Rated

Duration

2 dies

Tour Type

Specific Tour

Group Size

2 people

Languages

___

Overview

Escapada a Barcelona i el seu mar. Vine a gaudir d’aquests dies on la Ciutat llueix la seva millor cara, els carrers adornats, la seva gent i el seu ambient nadalenc. Descobreix el mercat més tradicional de la ciutat, la fira de Santa Llúcia, enfront de la Catedral, on podràs descobrir les tradicions nadalenques més arrelades, el caga tió, els pessebres, el caganer… i gaudeix d’una ciutat diferent des de la perspectiva marítima.

Itinerary

Dissabte
Arribada a Barcelona el dissabte, i allotjament a l'Hotel Alimara****. Visita guiada al moll dels pescadors del barri de la Barceloneta, per a descobrir una de les activitats més tradicionals que encara conserva la Ciutat. Resta de la tarda lliure per a gaudir de l'ambient nadalenc i el barri gòtic de la Ciutat pel seu compte. En aquests dies deixi's sorprendre pel famós Pessebre a l'aire lliure de la plaça de l'ajuntament i visitar el famós mercat nadalenc de Santa Llúcia enfront de la Catedral.
Diumenge
El diumenge al matí gaudirem d'un passeig panoràmic en eco creuer pel front marítim, on gaudirem de les vistes de la Ciutat des d'una òptica diferent. Resta de la tarda lliure.

Included/Excluded

  • - 1 nit a l'Hotel Alimara****, en una habitació doble, amb esmorzar inclòs.
  • - Visita guiada Moll dels pescadors de la Barceloneta.
  • - 1 passeig panoràmic pel litoral amb eco-creuer.
  • - Abonament transport públic 2 dies, per a 2 persones.

Tour's Location

La Barceloneta, Barcelona, Spain

Reviews

0/5
Not Rated
Based on 0 review
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Showing 1 - 0 of 0 in total

Write a review

from €247,00

You might also like