from €16,00
Check Availability

RUTA: Gràcia burgesa i revolucionària

Not Rated

Duration

2 Hores

Cancellation

No Cancellation

Group Size

24 people

Languages

___

Overview

Recorrerem un barri ple de contrastos, de la Gràcia burgesa de Gaudí, de la plaça del Diamant, de refugis amagats, a la Gràcia revolucionària de fàbriques i cooperatives, dels carrers Fraternitat i Perill, on líders obrers busquen canviar el món; ens endinsarem al cor del barri gitano, del Pescaílla i del Gato Pérez. I, fins i tot, tindrem un encontre amb el diable. Aquestes i altres sorpreses t’esperen en un barri que arriba als nostres dies sense renunciar al caràcter de vila independent.

CALENDARI: Tot l’any.
HORARI: Segons calendari establert.
DURACIÓ DE L’EXPERIÈNCIA: 2 hores.
PREU: 16€ per persona.
TIPUS DE GRUP: Experiència en grup. Ruta oberta per a particulars.
DETALLS DEL SERVEI: Inici: Plaça Lesseps, davant l’església dels Josepets. Final: Plaça Vila de Gràcia (no és circular, recomanem venir-hi en transport públic).

VALORS SOSTENIBLES: Guies de turisme oficials i habilitats per la Generalitat de Catalunya, Ús de radioguies, grups limitats de fins a 24 persones. Visites a peu, amb continguts socials i històrics, descentralitzant l’activitat en un entorn no massificat pel turisme.

View More

HIGHLIGHTS

  • La ruta no està recomanada per a menors de 14 anys.
  • Amb ús de radioguia per seguir les explicacions del guia còmodament en tot moment. Per més ecologia, si en tens portes els teus auriculars!

Activity's Location

Reviews

0/5
Not Rated
Based on 0 review
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Showing 1 - 0 of 0 in total

Write a review

from €16,00

Organized by

Barcelona Green Bites

Member Since 2019

You might also like