Busques una experiència

Un projecte que aposta per un entorn de turisme responsable i sostenible

Busques un allotjament, transport o experiència turística que t’il·lusioni i emocioni? Barcelona Green Bites és el teu lloc.

Tria el Servei que més et vingui de gust entre tot el nostre catàleg, un allotjament amb fort compromís mediambiental o social, un transport més respectuós amb el medi ambient, una experiència autèntica que posi en valor la cultura i el patrimoni local, com visitar el moll de pescadors, snorkel a la platja de Barcelona, anar-te de pesca, visitar el subsòl o algun dels Barris més desconeguts de la ciutat amb un guia especialitzat. Tria entre tot el nostre catàleg de serveis, realitza la reserva i coneix Barcelona com mai ho havies fet abans.

Com funciona?

1

Busca

Troba l’experiència turística, un transport o un hotel sostenible entre les millors opcions possibles!

2

Reserva

Quan hagis trobat el que buscaves, no ho deixis escapar: reserva amb menys d’un minut!

3

Gaudeix

Gaudeix de l’experiència! 24/48 hores abans rebràs un email en el que et recordaran els detalls.

Com ser un expert local

PAS 1. Busca d’entre els serveis disponibles el que més et vingui de gust

Troba el servei turístic que estàs buscant, seleccionant la categoria i la localització que prefereixis. Tenim un viatge perfecte!

PAS 2. Reserva en menys d’un minut

Quan hagis trobat el teu Servei, no el deixis escapar: reserva-ho! Per a poder reservar hauràs d’estar registrat. Des de Barcelona Green Bites gestionarem la teva sol·licitud de reserva i en un termini màxim de 48 hores, rebràs un correu amb la confirmació. El pagament de la reserva es realitzarà en el moment en el qual es confirmi la reserva i rebis el teu bonus / voucher de Servei.

PAS 3. Gaudeix dels teus serveis contractats!

Abans de gaudir dels Serveis contractats, hauràs rebut tota la informació i documentació necessària. De manera que durant les teves vacances només necessitaràs gaudir!

PAS 4. Comparteix l’experiència vivida

Comparteix la teva opinió entre els nostres usuaris una vegada que hagis gaudit dels teus serveis. Els teus comentaris ajudaran a la resta de la nostra comunitat.